Доступність посилання

ТОП новини

У результаті бойових дій біля Мар’їнки семеро військових поранені – Мотузяник


 (©Shutterstock)
(©Shutterstock)

У результаті бойових дій біля Марїнки поранені семеро українських військових. Про це Радіо Свобода повідомив речник адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

«Сьогодні там ситуація загострилася, бойовики, використовуючи системи залпового вогню, намагалися також штурмувати наші позиції, зараз ворог зупинений, станом на зараз ми маємо сім поранених, про загиблих інформації немає», – повідомив він.

Мотузяник не підтвердив інформацію про одного полоненого українського військового, а також повідомлення українських ЗМІ про те, що українські військові організовано покинули «нульовий» блокпост біля Мар’їнки, останній по трасі Запоріжжя-Маріуполь.

Донецька міліція повідомляє про поранення трьох цивільних у результаті бойових дій біля Мар’їнки.

Раніше сьогодні речник з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що вранці 3 червня сепаратисти зробили спробу прорватися у районі Донецька, зокрема вони почали масований обстріл позицій сил АТО у районі Мар’їнки і Красногорівки, в тому числі з важкого озброєння.У зв’язку з цими діями бойовиків рух автотранспорту автодорогою Слов’янськ-Донецьк-Маріуполь від Волновахи до Донецька і у зворотному напрямку закритий.

Сепаратисти на своїх сайтах підтверджують бойові дії біля Мар’їнки. Пізніше Едуард Басурін, який називає себе «заступником командувача корпусом Міністерства оборони ДНР» заявив, що бойовики не «ведуть наступальних дій, а просто застосовують адекватні заходи проти посилення геноциду народу Донбасу». Сепаратисти також заявляють про 15 загиблих зі свого боку.

XS
SM
MD
LG