Доступність посилання

ТОП новини

Військового комісара Одеської області викрито у хабарництві – прокуратура


Військова прокуратура Південного регіону спільно з працівниками обласного управління СБУ викрила та затримала «на гарячому» військового комісара Одеської області, інформує управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Як стверджують слідчі, у квітні-червні цей чиновник за посередництва цивільної особи неодноразово отримував неправомірну вигоду на загальну суму 3 тисячі 700 доларів за звільнення військовозобов’язаних осіб від призову та проходження військової служби.

Під час затримання військового комісара в його автомобілі було виявлено два військових квитка з відмітками про непридатність до військової служби, які затриманий підписав та «продав».

Відео Youtube-каналу Генеральна прокуратура України

Посередника, обласного військового комісара та працівника облвійськкомату затримано та повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

XS
SM
MD
LG