Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк доручає притягти до відповідальності винних у пожежі на нафтобазі


Під час гасіння пожежі, фото 10 червня 2015 року
Під час гасіння пожежі, фото 10 червня 2015 року

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк доручив Міністерству внутрішніх справ притягти до кримінальної відповідальності винних у пожежі на нафтобазі в Київській області.

«І в першу чергу це директор нафтобази та інженер, а також ті, хто давав дозвіл на будівництво цієї нафтобази», – заявив він, оглядаючи в четвер частину території нафтобази разом із міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, секретарем Ради національної безпеки і оборони Олександром Турчиновим і головою Державної служби з надзвичайних ситуацій Миколою Чечоткіним.

Він також запевнив, що уряд України гарантовано надасть грошову допомогу родинам загиблих та постраждалих, повідомила прес-служба ДСНС.

Відео: MNS GOV.UA

Раніше в четвер, 11 червня, Олександр Турчинов говорив про вже п’ятьох загиблих унаслідок пожежі. Раніше називали число у четверо загиблих, але вже кілька днів була невідома доля ще однієї людини, яка брала участь у гасінні.

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, станом на 19-у годину в четвер на базі далі горіли три резервуари ємністю 900 кубометрів, але ситуація перебуває під контролем – зокрема, пожежники й рятувальники контролюють уже половину території нафтобази.

XS
SM
MD
LG