Доступність посилання

ТОП новини

Міністр екології має піти – депутат від «Батьківщини» Ігор Луценко


Депутат Верховної Ради України Ігор Луценко
Депутат Верховної Ради України Ігор Луценко

Міністр екології Ігор Шевченко має піти у відставку, вважає депутат Верховної Ради України Ігор Луценко, який представляє фракцію «Батьківщина». Про це Луценко 24 червня написав у Facebook.

«Як тільки підтвердилася інформація про те, що він літав бортом Онищенка, я пропонував нашій фракції зареєструвати постанову про звільнення Шевченка», – повідомляє депутат.

На його думку, щоб «надалі уникати звинувачень у «продажі посад», коаліція має забути про будь-які «квоти» і оголошувати відкритий конкурс на призначення міністрів».

Раніше на своїй сторінці у Facebook депутат Верховної Ради з фракції Радикальної партії Андрій Лозовий опублікував скан-копію документу, який свідчить, що міністра екології рекомендувала на посаду саме фракція «Батьківщина».

23 червня міністр молоді та спорту Ігор Жданов також закликав Шевченка самостійно дійти рішення про відставку.

22 червня прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до Верховної Ради з пропозицією звільнити міністра екології та природних ресурсів України Ігоря Шевченка.

Сам Шевченко того ж дня звернувся до генерального прокурора Віктора Шокіна з проханням терміново перевірити звинувачення, які лунають на його адресу від деяких народних депутатів.

Минулого тижня лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що під час пожежі біля Василькова міністр екології був у відпустці в Ніцці та Монако. Міністр екології і природних ресурсів Ігор Шевченко підтверджує, що летів із Ніцци літаком народного депутата від групи «Воля народу» Олександра Онищенка, проте не вбачає в цьому корупції.

XS
SM
MD
LG