Доступність посилання

ТОП новини

Українські військові не обстрілювали селище Спартак – штаб АТО


У штабі АТО спростовують інформацію сепаратистів щодо обстрілу українськими військовими населеного пункту Спартак побіля Донецького аеропорту.

«Інформація щодо обстрілу Збройними силами України населеного пункту Спартак, поблизу Донецького аеропорту – черговий фейк проросійських бандформувань. Командування сил АТО неодноразово зазначало, що почастішали випадки, коли російсько-терористичні війська ведуть вогонь в бік своїх же позицій. Мета цих обстрілів – дискредитація українських військових щодо порушення Мінських домовленостей», – повідомили у прес-центрі штабу АТО у понеділок увечері.

Раніше сьогодні сепаратисти розповсюдили інформацію, що нібито українські військові з артилерії і танків обстріляли селище Спартак Донецької області.

Бойові дії на Донбасі тривають з квітня 2014 року. За цей час, за оцінками ООН, у зоні конфлікту загинули понад 6,5 тисяч людей.

Чергові мінські угоди передбачають припинення вогню на Донбасі, також відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Проте угоди повністю не виконуються, а сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні домовленостей.

XS
SM
MD
LG