Доступність посилання

ТОП новини

Ситуація в зоні АТО загострилася – прес-центр


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Українські військові повідомляють про загострення ситуації в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі 7 липня.

«Лише з 18:00 до 24:00 по всій лінії розмежування проросійські бандформування 40 разів обстріляли позиції сил АТО», – йдеться в повідомленні прес-центру.

За цією інформацією, активність бойовиків фіксувалася як на Донеччині, так і на Луганщині, географія обстрілів змін не зазнала – під вогнем опинилися Піски, Авдіївка, Мар’їнка, Щастя та інші населені пункти, які майже щодня фігурують у бойових зведеннях.

«Сьогодні, 8 липня, станом на 6:00, незаконні збройні формування обстріляли наші позиції зі стрілецької зброї в районах Станиці Луганської, Опитного, Мар’їнки, Пісків», – додають українські військові.

Сайти сепаратистів уже традиційно, як для ранкових годин, оперативної інформації про нічні бойові дії не містять. У вечірні години 7 липня,за даними сепаратистських сайтів, бойові дії фіксувалися на захід від Донецька – в районі Мар’їнки та зруйнованого аеропорту, а також у Горлівці.

XS
SM
MD
LG