Доступність посилання

ТОП новини

Парламентська ТСК поки не інформуватиме про хід розслідування подій у Мукачеві – Мосійчук


Тимчасова слідча комісія з розслідуванння подій у Мукачеві Закарпатської області після оглядин на місці вирішила поки не інформувати про хід свого розслідування. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив народний депутат «Радикальної партії» Ігор Мосійчук.

«На засіданні ТСК прийнято рішення не інформувати поки що про хід розслідування подій в Мукачеві, так як це почало шкодити самому слідству», – написав Мосійчук.

За його словами, сьогодні комісія оглянула місце сутички між представниками «Правого сектора» і міліцією на в'їзді в Мукачеве.

Про виїзд парламентської комісії для розслідування подій до Мукачева повідомляли наприкінці тижня, саму ж комісію депутати створили 14 липня. Очолив комісію Микола Паламарчук з «Блоку Петра Порошенка».

11 липня вдень у Мукачеві виникла стрілянина. За даними місцевих ЗМІ, конфлікт виник між «Правим сектором» та людьми з оточення народного депутата Михайла Ланя. Загинули щонайменше двоє осіб, близько десятка були поранені. В СБУ повідомили, що через події в Мукачеві розслідують чотири кримінальні провадження – за статтями про створення злочинної організації, терористичний акт, незаконне поводження зі зброєю та хуліганство. У Генпрокуратурі заявляли про затримання чотирьох людей за фактом участі у «злочинній організації та вчинення терористичних актів» у Мукачеві.

XS
SM
MD
LG