Доступність посилання

ТОП новини

Лисенко: за добу на Донбасі поранені 5 військових


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

П’ять українських військовослужбовців поранені за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на сході України, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

«Це сталося на донецькому напрямку, зокрема, двоє з них були поранені в районі донецького аеропорту», – сказав він.

Лисенко додав, що загиблих серед військових минулої доби не було.

Раніше сьогодні прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації повідомила, що за минулу добу в зоні АТО внаслідок обстрілів бойовиків загинули двоє і поранені шестеро цивільних жителів.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують українських військових в обстрілах. Зокрема, луганські сепаратисти заявили, що через обстріл району пам’ятника князю Ігорю з боку Станиці Луганської ввечері 19 липня були поранені дві людини. Сепаратисти не уточнюють, чи поранені є цивільними, чи бойовиками. Донецькі сепаратисти заявляють про загибель шести цивільних і поранення 11 за минулий тиждень.

Угоди, досягнуті в Мінську в лютому, передбачають припинення вогню на сході України, відновлення контролю за кордоном і відведення важкого озброєння. Водночас бої на Донбасі тривають, сторони звинувачують у порушенні перемир’я одна одну.

XS
SM
MD
LG