Доступність посилання

ТОП новини

Через обстріл будівлі банку в Києві потерпілих немає – МВС


Головне управління МВС у Києві повідомляє, що в результаті обстрілу цієї ночі будівлі одного із комерційних банків Києва потерпілих немає, за фактом відкрили кримінальне провадження. Про це йдеться на сайті управління в п’ятницю.

«Сьогодні близько 1-ї години ночі до чергової частини столичної міліції надійшло повідомлення про вибух біля одного з банківських відділень на вулиці Смірнова-Ласточкіна. На місце події терміново було направлено наряди поліції, слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь міліції, вибухотехніки. Попередньо встановлено, що невідомий чоловік здійснив один постріл у приміщення банку. Внаслідок цього пошкоджено фасад будівлі та два пластикові вікна на третьому та четвертому поверхах. Потерпілих немає», – йдеться в повідомленні.

За даними МВС, слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про хуліганство.

Тривають оперативно-розшукові заходи для встановлення та затримання винуватців.

Раніше користувачі соцмереж писали, що в ніч на п’ятницю було обстріляно будівлю в центрі Києва, де розташоване одне з відділень комерційного банку. Люди зауважували, що стріляти могли із міномета, бо шум від розриву снаряда було чутно в кількох кварталах довкола.

Останнім часом в Україні почастішали випадки, коли зловмисники, здебільшого посеред ночі, влаштовують вибухи біля розважальних закладів, офісів партій, громадських організацій, райвідділків міліції тощо. Серед міст, де спостерігається така активність злочинців, є Одеса, Харків, Львів.

XS
SM
MD
LG