Доступність посилання

ТОП новини

Українцям потрібні «Джавеліни» – конгресмен Кінзінґер


Американський солдат стріляє із переносного протитанкового ракетного комплексу «Джавелін» під час навчань в Афганістані, 1 січня 2015 року
Американський солдат стріляє із переносного протитанкового ракетного комплексу «Джавелін» під час навчань в Афганістані, 1 січня 2015 року

Путін ніколи не переможе США і треба йому про це нагадати – конгресмен США

Дати українцям «Джавеліни», продовжувати тренувати військових та зайняти сильнішу позицію проти Путіна мають Сполучені Штати – вважає конгресмен-республіканець Адам Кінзінґер. Лише так, вважає він, Захід зможе зупинити практику кремлівської агресії проти сусідів і позбавити Володимира Путіна загарбницького апетиту.

1240 «Джавелінів» в обмін на стільки ж ядерних боєголовок, яких Україна позбулася 1994 року. З такою допомогою Сполучених Штатів українці зможуть ефективно протистояти російські агресії – заявляє Петро Порошенко. Прохання українського президента цілком справедливе – Сполучені Штати мусять допомогти Україні новітнім протитанковим озброєнням, вважає конгресмен-республіканець Адам Кінзінґер.

Я абсолютно переконаний, що Україна має отримати «Джавеліни»
Адам Кінзінґер

«Я абсолютно переконаний, що Україна має отримати «Джавеліни». В України є дуже багато протитанкового озброєння, яке, по суті, воно не є нічим іншим як ПЗРК із прямим наведенням. І коли солдат із нього стріляє, танк може вирахувати, звідки прийшов вогонь і вистрелити у відповідь. Я вважаю, якщо ми навіть модифікуємо існуюче озброєння, аби воно мало системи самонаведення, коли солдат зможе вистрелити і втекти, поки снаряд влучає у ціль, як це відбувається із «Джавелінами», я вважаю, це буде дуже корисно», – каже конгресмен.

Допомога Україні летальною зброєю, вважає Кінзінґер, необхідна для того, аби раз і назавжди відбити бажання Путіна атакувати сусідні держави.

Ми маємо збільшити можливість України розбивати російські бронетанкові війська… Путін знатиме – яку б ціль він не вибрав наступною, вона йому дорого коштуватиме.
Адам Кінзінґер

«Ми маємо збільшити можливість України розбивати російські бронетанкові війська… Якщо ми зможемо завдати величезну кількість болю російському війську, це допоможе зупинити Володимира Путіна. Путін знатиме – яку б ціль він не вибрав наступною, вона йому дорого коштуватиме і насправді призведе до поразки російського війська», – говорить він.

Саме млява відповідь Заходу на російську агресію проти Грузії 2008 року і спровокувала чинний конфлікт в Україні, каже Кінзінґер. Нині і США, і Європа мають зайняти сильну позицію. І в жодному разі не забувати про анексію Криму, додає він.

Путін знає, що йому ніколи не вдасться перемогти США. Тож, мені здається, ми маємо виступити і сказати: якщо Росія буде продовжувати атакувати своїх сусідів, він врешті зустрінеться із військом і нацією, яка абсолютно точно зможе зупинити його. І європейські союзники також
Адам Кінзінґер

«Якщо ми віддаємо щось диктатору, його апетит лише посилюється… Оскільки Путін уникнув покарання за свої дії у Грузії, я вважаю, це його лише заохотило, він зрозумів, що уникне будь-яких наслідків за свої дії в Україні. Але Путін знає, що йому ніколи не вдасться перемогти Сполучені Штати. Його країна набагато слабша, ніж Сполучені Штати. Тож, мені здається, ми маємо виступити і сказати: якщо Росія буде продовжувати атакувати своїх сусідів, він врешті зустрінеться із військом і нацією, яка абсолютно точно зможе зупинити його від того, що він робить. І європейські союзники також. Вони мають збільшити свої витрати на оборону і дати зрозуміти, що вони не дозволять, аби їх розбив і розділив безжалісний агресор», – переконаний Кінзінґер.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG