Доступність посилання

ТОП новини

Покращення в економіці США нашкодило американській армії


Через покращення стану американської економіки зменшилась кількість молодих людей, які бажають приєднатись до лав сухопутних військ США. Про це в інтервʼю американському ЗМІ USA TODAY розповів головний рекрутер Армії США генерал Джеффрі Сноу.

Станом на липень сухопутні війська на 14% не виконали заплановані показники залучення новобранців. Існує ймовірність, що вперше за останні 6 років, і втретє за останні 20, сухопутні війська можуть не виконати план із залучення новобранців на рік.

«Це складне завдання, і від цього нікуди не подітися. На довершення схоже, що стан економіки і надалі покращуватиметься», – заявив генерал.

Сухопутні війська США мають загалом залучити 59 тисяч новобранців до 30-го вересня.

Прикметно, що проблеми не торкнулись інших гілок збройних сил США. ВПС, морська піхота та флот успішно досягли необхідних показників.

Видання USA TODAY зазначає, що протягом останніх років сухопутні війська США скоротили розмір бонусів, які новобранці отримують при укладанні контракту на військову службу, а також зменшили пільги на отримання освіти, які надаються військовим ветеранам.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG