Доступність посилання

ТОП новини

Бетонний берег імені Кличка («СХЕМИ» | ВИПУСК № 46)


Також у випуску: Дмитро Табачник: дипломи в заручниках

Бетонний берег імені Кличка

Представники Української греко-католицької церкви на правах анонімності повідомили про тиск та погрози на їх адресу від бізнесмена Сергія Веселова. Мовляв, Веселову дуже не подобається, що представники церкви виступають проти будівництва житлового комплексу «Сонячна Рів’єра».

Сергій Веселов був партнером Вагіфа Алієва на одному із етапів будівництва найвищого в столиці торговельного центру «Гулівер». Алієв – співзасновник компанії КАН. Її дітище – Арену Ентертеймент – допомагав «розкручувати» мер Києва Віталій Кличко... Продовження розслідування.


Дмитро Табачник: дипломи в заручниках

Колишній міністр освіти та науки Дмитро Табачник - регулярно втрапляв в корупційні та політичні скандали за часів президентства Януковича. Після революції він переховувався в Ізраїлі - аж раптом цьогоріч наприкінці березня прилетів до Києва. На той час на цього вже було заведено дві справи. Утім за 5 днів він спокійно знову вилетів закордон. А тим часом в Україні продовжує працювати за заробляти на українцях інша схема породжена міністром Табачником. Фірма, пов’язана його братом все ще отримує грошову винагороду за обслуговування комп’ютерної бази даних абітурієнтів та студентів, розпорядником якої є Міністерство освіти та науки. Далі - у розслідуванні Олени Логінової.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG