Доступність посилання

ТОП новини

Однопартійці Корбана рекомендують його кандидатуру у мери Києва


Геннадій Корбан
Геннадій Корбан

Народний депутат-самовисуванець Борис Філатов повідомляє, що політрада партії «Українське об’єднання патріотів «Укроп» рекомендувала висунути кандидатуру Геннадія Корбана у мери Києва. Про це Філатов написав на своїй сторінці у Фейсбуку.

«Засідання Політради партії «УКРОП» тривало більше шести годин. Обговорювали масу питань: порядок денний з'їзду, ідеологію, програму, кадрову політику на місцях. В один момент розмова змістився на кандидатів у мери. Політрада ухвалила рішення рекомендувати Корбана в кандидати на мери Києва», – написав Філатов.

Чи є рішення про кандидатуру Корбана як кандидата в мери столиці остаточним Філатов не вказав. Офіційно виборча кампанія на місцевих виборах, призначених Верховною Радою на 25 жовтня, ще не розпочалась (за 50 днів до дати виборів – ред.).

Геннадій Корбан на довиборах до парламенту в 205-му виборчому окрузі у місті Чернігів поступився своєму супернику з «Блоку Петра Порошенка» Сергієві Березенку. Корбан є екс-заступником голови Дніпропетровської ОДА, і його особу пов’язують з українським олігархом Ігорем Коломойським.

XS
SM
MD
LG