Доступність посилання

ТОП новини

Ющенко веде «Нашу Україну» до розколу – голова політради партії


Дії лідера партії «Наша Україна» Віктора Ющенка щодо проведення альтернативної політради спрямовані на розкол партії. Про це заявив голова політради цієї партії Сергій Бондарчук.

«Я ще раз хочу сказати, що особисто я не розумію, з яких причин треба було змінити адресу (проведення політради – ред.). Я не хотів би зараз говорити про розкол, але вважаю, що дії Віктора Андрійовича Ющенка призводять до розколу в партії «Наша Україна»», – сказав він журналістам.

Сергій Бондарчук розповів про те, що у переддень проведення суботньої політради деяким членам телефонували й називали іншу адресу проведення засідання – готель «Київ», а не партійний офіс на вулиці Спаській.

За словами Бондарчука, на засідання до офісу партії на вулиці Спаській прибули та зареєструвалися 26 членів політради від 18 обласних організацій. «Скільки членів політради перебуває за іншою адресою – ми не змогли з’ясувати», – сказав він і додав, що представників політради зі Спаської не пустили на засідання, яке проводиться під головуванням Віктора Ющенка в готелі «Київ».

Раніше на сайті партії та в повідомленні прес-служби було наведено різні адреси проведення цього заходу.

У повідомленні, поширеному прес-службою «Нашої України», зазначалося, що члени президії ухвалили рішення провести засідання політради 26 січня в приміщенні готелю «Київ». Натомість, згідно з інформацією, оприлюдненою на сайті «Нашої України», засідання політради мало відбутися в офісі партії на вулиці Спаській.

Речниця Віктора Ющенка Ірина Ванникова сьогодні повідомила, що на засідання під головуванням третього Президента прибули понад 50 членів політради (із загальної кількості у близько 90 осіб).
XS
SM
MD
LG