Доступність посилання

ТОП новини

Майдан у Львові не дозволить Володимирові Гришку співати у філармонії


Сьогодні Євромайдан у Львові не дозволить співакові Володимирові Гришку виступити у Львівській філармонії. Активісти пояснюють це тим, що український тенор відверто підтримує президента Віктора Януковича і виступив на сцені «антиєвромайдану» у Києві.

Відтак організатори львівського майдану не дозволять йому виступити у концерті «Il Canto» Ιtalian Τenors», що запланований 3 грудня у Львівській філармонії, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

У листівці-зверненні до співака мовиться, що львів’яни цінують його талант і спів, але «львів’янам, які вийшли на Майдан протестувати проти свавілля влади та ганебної відмови від євроінтеграції, неприємно, що ви відкрито підтримуєте Віктора Януковича. Нещодавно, виступаючи перед зігнаним і проплаченим «антиєвромайданом» у Києві, ви назвали тамтешню сцену «святою», а також підтримали гальмування євроінтеграції».

А тому Євромайдан вирішив і повідомив співакові, що «львів’янам неприємно перебувати з вами на одному гектарі. Будьте ласкаві, перенесіть свій виступ до Межигір’я або Кремля».

У Львівській філармонії концерт не скасували, адже у ньому, окрім Володимира Гришка, має виступити ще один український тенор. У Львівській міськраді сподіваються, що Володимир Гришко дослухається до Майдану і просто не приїде у Львів.

Учасники Євромайдану о 19 годині прийдуть з протестом до приміщення Львівської філармонії.
XS
SM
MD
LG