Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти 8 разів обстріляли населені пункти Луганщини – Москаль


Наслідки обстрілу, архівне фото
Наслідки обстрілу, архівне фото

Станом на 8:00 22 грудня зафіксовано вісім обстрілів контрольованої Україною території Луганської області із артилерії, мінометів, систем залпового вогню «Град» та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба голови Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

«Окрім позицій українських силовиків, бойовики обстріляли також населені пункти Луганщини – місто Щастя та село Кримське Новоайдарського району. У селі Кримське, вибухи від «Градів» були чутні до обіду і увечері в неділю. Ніхто з мирних мешканців не постраждав, інфраструктура не пошкоджена», – йдеться у повідомленні.

За даними Луганської облдержадміністрації, вранці 22 грудня обстріли продовжилися, зокрема околиці Кримського обстріляли з протитанкових керованих ракет та мінометів, а через декілька годин – систем залпового вогню «Град». Інформації про жертви серед мирного населення немає.

У РНБО також повідомляють про обстріли з мінометів та зі стрілецької зброї у районі міста Щастя.

З 9 грудня в зоні АТО оголосили «режим тиші». У штабі АТО повідомляють про зменшення кількості обстрілів бойовиків, хоча і проросійські сепаратисти, і українські військові заявляють про порушення «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG