Доступність посилання

ТОП новини

Фінський туроператор спростував заяви ЗМІ Росії про тури у Крим


Російські ЗМІ повідомили про «протокол про наміри», який буцімто було укладено

Російські ЗМІ повідомили про протокол, який буцімто був укладений із фінською туристичною фірмою про організацію турів до Криму. Однак, виконавчий директор цієї туристичної компанії таку інформацію спростував.

Цими днями російські ЗМІ повідомляли про те, що у фінських туристів з’явиться можливість відпочити у Криму. На російських порталах, таких як «РИА Новости» та сайт Regnews.ru, пишуть, мовляв, фінський туроператор Russian Tours Oy Ltd розглядає можливість укладення угод із «крупним кримським туроператором» для організації відпочинку у Криму громадянам Фінляндії.

«Фінський туроператор Russian Tours Oy Ltd сподівається, що вже до вересня поточного року в Криму з’являться перші організовані фінські відпочивальники. Укладено протокол про наміри, який вимагає детального опрацювання, зазначила директор великої туристичної фірми Криму «Генуя-тур», – повідомило агентство «РИА Новости».

У цьому повідомленні також зазначили, що такі заяви виконавчий директор фінської турфірми Хольст зробив у рамках бізнес-форуму в Ялті «Юг России 2015».

Виконавчий директор фінської турфірми Lähialuematkat (Russian Tours Oy Ltd) Петер Хольст спростовує інформацію у російських ЗМІ про те, що його фірма начебто уклала протокол про наміри щодо організації відпочинку громадян Фінляндії в Криму. Про це повідомляють на сайті національної телерадіомовної компанія Фінляндії Yle. За словами Хольста, така інформація є «повною нісенітницею».

Санкції, запроваджені Євросоюзом щодо Росії, забороняють будь-яку туристичну діяльність комерційних фірм у Криму. Відповідно до позиції ЄС, Крим є територією України, яку незаконно анексувала Росія.

Нові «страшилки» у студії «Першого російського»

На російському «Першому каналі» в ефірі програми «Время покажет» прозвучали нові «страшні історії» про Національну гвардію України. Їх озвучив член Комуністичної партії Російської Федерації, депутат Державної думи Микола Харитонов.

«Заходили в села, селища, ґвалтували старих і малих, дівчат і бабусь. І казали, «щоб ніколи ви не народжували росіян», – розповів він.

28.01.2015
Брехня ЗМІ Росії про ставлення до полонених бійців

Російський канал показав відео з тими самими полоненими, яких раніше бачили на «параді полонених» у Донецьку далі
27.01.2015
Один із ватажків «ДНР» вигадав 22 трупи для російського телебачення

У міліції Бердянська спростували твердження про зґвалтованих вбитих жінок далі
26.01.2015
Дезінформація ЗМІ Росії про звіт ОБСЄ щодо обстрілу Маріуполя

Обстріл Маріуполя був здійснений із «градів» і «ураганів» із територій, підконтрольних «ДНР» – СММ ОБСЄ далі

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG