Доступність посилання

ТОП новини

Через стрілянину на Вінниччині відкрито кримінальне провадження – МВС


На Вінниччині міліція встановила усіх учасників інциденту на Барському шосе, в результаті якого загинули двоє вінничан, за фактом інциденту відкрито кримінальне апровадження.

За повідомленням прес-служби вінницької міліції, слідчим відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство двох і більше осіб).

Як повідомив виконувач обов’язків начальника управління МВС України у Вінницькій області Сергій Кримчук, за попередніми даними, коли автомобіль «Daewoo Lanos» в’їхав в місто Вінницю з Барського шосе, йому перегородив дорогу білий мікроавтобус.

«З нього вийшли двоє чоловіків, які намагались витягнути одного з пасажирів легковика. Пасажир не хотів виходити та, застосувавши вогнепальну зброю, поранив двох нападників. Ними виявились 24-річні вінничани. Пасажири мікроавтобусу доставили поранених до дитячої обласної лікарні, де вони під час надання медичної допомоги померли. 27-річний пасажир «Daewoo Lanos» отримав вогнепальні поранення та каретою швидкої допомоги доставлений до реанімації міської клінічної лікарні», – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що у Вінниці близько 13:00 на перехресті Барського шосе та Келецької невідомі обстріляли автомобіль «Део», двоє 24-річних поранених під час надання медичної допомоги померли у лікарні.

XS
SM
MD
LG