Доступність посилання

ТОП новини

Унаслідок обстрілу околиць Маріуполя загинули двоє людей – МВС


Унаслідок нічного обстрілу бойовиками селища Сартана, що адміністративно входить до Іллічівського району Маріуполя, загинули двоє мирних жителів. Про це 17 серпня повідомляє прес-служба Головного управління МВС України в Донецькій області.

У міліції зазначили, що спочатку медики швидкої допомоги повідомили про одного загиблого.

«Станом на 00:20 стало відомо про ще одну загиблу людину – дівчину віком приблизно 20–22 роки, яка була знайдена на вулиці Красноармійській. Особа загиблої встановлюється», – мовиться у повідомленні.

«Станом на 00:40 було встановлено, що серед поранених – чоловік 37 років та 10-річна дівчинка, які госпіталізовані до лікарні Маріуполя з осколковими пораненнями. Постраждалу дівчинку готували до ампутації стопи», – додають у міліції.

Інформацію про двох загиблих підтвердив і селищний голова Сартани Степан Махсма.

«Для уникнення чуток хочу проінформувати про втрати мирного населення: двоє загиблих, шість поранених, в тому числі одна дитина і мама у важкому стані. На третю годину ночі маємо вже 52 пошкоджені будинки, у тому числі п’ять з прямими влучаннями», – написав Махсма на своїй сторінці у Facebook.

Обстріл околиць Маріуполя розпочався ввечері 16 серпня.

Сепаратисти протягом останніх днів повідомляли про обстріли українськими військовими контрольованих бойовиками угруповання «ДНР» населених пунктів Новоазовського району. У суботу, 15 серпня сепаратисти стверджували, що обстрілу з боку ЗСУ зазнали Саханка, Комінтернове та інші села.

XS
SM
MD
LG