Доступність посилання

ТОП новини

Донецька адміністрація: минулої ночі внаслідок обстрілу Мар’їнки поранена дитина


Наслідки обстрілу Авдіївки, ілюстративне фото
Наслідки обстрілу Авдіївки, ілюстративне фото

Минулої ночі внаслідок обстрілу бойовиками житлових кварталів міста Мар’їнка осколкового поранення в живіт зазнала 5-місячна дівчинка.

За повідомленням прес-служби Донецької обласної військо-цивільної адміністрації, дитину прооперували в Курахівській центральній районній лікарні, після чого санавіацією доправили в Дніпропетровськ.

Станом на ранок 18 серпня стан дівчинки лікарі кваліфікували як стабільно середньої тяжкості, додають у Донецькій адміністрації.

Загалом, за даними адміністрації, за минулу добу, 17 серпня, в зоні АТО були поранені 4 цивільних, загинула 1 людина. Зокрема, була поранена жителька Волновахи, поранена жінка з Авдіївки, яка підірвалась на розтяжці за містом, також в Маріуполі зазнав вогнепального поранення ще один цивільний.

Ще одна жінка від поранень померла в лікарні, додають у Донецькій обласній ВЦА.

Бойові дії на сході України тривають із квітня 2014 року. За даними ООН, унаслідок збройного протистояння на сході України загинули вже 6832 осіб, ще 17087 були поранені.

У МЗС заявляють, що протягом останнього тижня значно зросла кількість обстрілів бойовиками з російської зброї позицій сил АТО, а також житлових районів та об’єктів інфраструктури. За цей час,за даними МЗС, зафіксовано понад 850 обстрілів, зокрема, 14 серпня бойовики здійснили рекордну кількість обстрілів за останні півроку – 175.

XS
SM
MD
LG