Доступність посилання

ТОП новини

Необхідності в наступній хвилі мобілізації поки нема − Порошенко


Порошенко про наступні хвилі мобілізації
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:40 0:00

Порошенко про наступні хвилі мобілізації

Необхідності у проведенні наступної, сьомої, хвилі мобілізації на даний момент немає. Про це у Харківській області під час брифінгу сказав президент України Петро Порошенко.

«Щодо дати наступного указу (про часткову мобілізацію − ред.), то необхідності в ньому немає», − сказав Порошенко.

Він наголосив: щойно з`явиться така необхідність, Рада національної безпеки і оборони розгляне відповідне представлення начальника Генштабу та міністра оборони України.

Президент зазначив, що в умовах війни побудувати оборону держави без призову неможливо. При цьому на цей час на контракті у війську знаходиться близько 105 тисяч осіб. Порошенко зазначив, що бойовий резерв буде створюватися, в тому числі за рахунок проведення мобілізації.

Президент України Петро Порошенко 22 серпня перебуває з робочою поїздкою в Харківській області. На військовому аеродромі у Чугуєві відбулися урочистості «з нагоди вручення особовому складу Збройних сил України та іншим військовим формуванням озброєння та військової техніки, яка виготовлена або відновлена підприємствами оборонно-промислового комплексу», повідомило Міністерства оборони України.

XS
SM
MD
LG