Доступність посилання

ТОП новини

Богомолець: унаслідок сутичок біля Ради постраждали 119 людей


Поранений військовий внаслідок сутичок біля Ради, 31 серпня 2015 року
Поранений військовий внаслідок сутичок біля Ради, 31 серпня 2015 року

Унаслідок сутичок біля Верховної Ради України постраждали 119 людей, повідомляє народний депутат України, радник президента України Ольга Богомолець.

«Остання інформація по цивільним і військовим пораненим. У військовому госпіталі – 24 поранених. В госпіталі МВС – 51 особа. Олександрівська лікарня – 7. Лікарня № 17 – 37 поранених. В госпіталі МВС наразі загиблих немає, всім надають допомогу. Один постраждалий знаходиться в тяжкому стані в реанімації, його готують до термінової операції», – написала вона на своїй сторінці в Facebook.

За її даними, на вулиці Грушевського продовжують чергування 4 бригади швидкої допомоги.

Натомість глава МВС Арсен Аваков повідомляє про 122 постраждалих.

Під стінами українського парламенту в Києві 31 серпня виникли сутички після того, як Верховна Рада підтримала в першому читанні зміни до Конституції щодо децентралізації. Протестувальники почали наступ на будівлю Верховної Ради, яку охороняв кордон правоохоронців. За даними МВС, поранені близько 90 правоохоронців, загинув боєць Нацгвардії.

Пізніше глава МВС Арсен Аваков повідомляв про затримання 30 учасників сутичок, в тому числі і мітингувальника, який кидав гранату у правоохоронців.

XS
SM
MD
LG