Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк: уряд отримав подання про звільнення Лікарчука


©Shutterstock
©Shutterstock

Кабінет міністрів України отримав подання про звільнення Костянтина Лікарчука з посади заступника голови Державної фіскальної служби. Про це заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

«Сьогодні до уряду внесено подання про звільнення заступника керівника Державної фіскальної служби, який керує митницею, пана Лікарчука», – сказав прем’єр.

Також Яценюк підтвердив, що сьогодні рішенням Кабміну після проведення низки службових розслідувань був звільнений керівник Державіаслужби Денис Антонюк.

Раніше сьогодні голова державної фіскальної служби України Роман Насіров назвав призначення Костянтина Лікарчука своїм заступником «політичною помилкою». Насіров заявив, що вже подав у Міністерство фінансів і Кабінет міністрів пропозицію про звільнення Лікарчука.

3 вересня стало відомо, що голова ДФС усунув Лікарчука від керівництва митними департаментами.

Напередодні заступник голови ДФС, який опікується питаннями митниці, Костянтин Лікарчук в інтерв’ю Радіо Свобода заявляв, що ситуація у Державній фіскальній службі нині гірша, ніж у часи керування Митною службою Ігорем Калетніком. Як заявив Лікарчук, наразі відбувається узурпація влади в руках голови служби Романа Насірова.

У травні уряд призначив Романа Насірова головою Фіскальної служби, а Сергія Белана й Костянтина Лікарчука його заступниками.

XS
SM
MD
LG