Доступність посилання

ТОП новини

Аваков обіцяє зустрічний позов до Тягнибока


Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков обіцяє подати зустрічний позов до лідера Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олега Тягнибока.

«Тягнибок подає до суду на мене? Це більш цивілізовано, ніж та злочинна печерна тупість, в якій він брав участь під Верховною Радою. Радий прогресу. І (Тягнибок – ред.) отримає зустрічний позов», – написав Аваков у Facebook 8 вересня.

Лідер партії «Свобода» Олег Тягнибок раніше 8 вересня заявив, що позивається до міністра Авакова для захисту честі, гідності і ділової репутації. Як повідомляє у Twitter прес-служба «Свободи», Тягнибок сказав про це, прибувши на допит до МВС.

4 вересня МВС уже допитувало Тягнибока як свідка у справі про сутички біля будівлі парламенту України 31 серпня, внаслідок яких три людини загинули, близько 150 були поранені.

Арсен Аваков раніше заявляв, що звинувачує в тому, що сталося, партію «Свобода» і її лідера Олега Тягнибока.

Водночас у всеукраїнському об’єднанні «Свобода», представники якого 31 серпня мітингували біля Ради, заявляли, що влада відповідальна за події біля парламенту, також вважають, що «провокація» спланована міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

XS
SM
MD
LG