Доступність посилання

ТОП новини

Клінтон вибачилася перед виборцями, прагнучи відновити їхню довіру


Гілларі Клінтон
Гілларі Клінтон

Звинувачення у нехтуванні правилами стало однією з причин недовіри до неї багатьох виборців

Колишня держсекретар, яка претендує на офіційну номінацію Демократичної партії на участь у президентських виборах 2016 року, була вимушена однозначно визнати свою помилку щодо використання приватної електронної пошти для ведення урядових справ. Раніше вона наполягала, що нічого поганого не скоїла. А тепер, під тиском критики, Гілларі Клінтон скористалася інтерв’ю на американському телебаченні, аби заявити, що шкодує.

Усі в уряді, а я спілкувалася з багатьма, знали, що я використовувала особисту e-mail адресу
Гілларі Клінтон

«То була помилка, мені шкода і я беру за це відповідальність», – заявила Гілларі Клінтон. Озираючись на минуле, вона визнає, що їй потрібно було використовувати окремі електронні адреси. «Усі в уряді, а я спілкувалася з багатьма, знали, що я використовувала особисту e-mail адресу. Але мені прикро, що це спричинило усі ці проблеми. Я визнаю відповідальність за те, очевидно, не найкраще рішення», – зазначила Клінтон.

Скандал став однією з причин недовіри до неї багатьох виборців. Гілларі Клінтон залишається одним із фаворитів на майбутні президентські вибори. Але опитування виявили, що надто багато американців вважають її людиною, котрій не можна повністю довіряти.

Я переконана – до кінця кампанії люди знатимуть, що мені можна вірити
Гілларі Клінтон

«Очевидно мені неприємно таке чути. Я переконана – до кінця кампанії люди знатимуть, що мені можна вірити», – стверджує Гілларі Клінтон.

Проблеми Клінтон з довірою виборців сприяли появі припущень, що на номінацію Демократичної партії як кандидат може претендувати чинний віце-президент Джозеф Байден. Він досі не оголосив про намір балотуватися, але не приховує, що думає над такою можливістю.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG