Доступність посилання

ТОП новини

Ульянченко заявляє, що не переховується, і називає провокацією інформацію про розшук


Екс-голова Київської обласної державної адміністрації Віра Ульянченко заявляє, що не переховується від слідства і перебуває в своєму офісі в Києві. Про це вона заявила телефоном в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Я перебуваю в Києві, в своєму офісі на вулиці Шовковичній. В Україні я перебуваю після приїзду з відпустки з 22 липня. Кожен день спілкуюся зі слідчим управлінням Генпрокуратури. І претензій у них до мене, і у мене до них нема», – сказала Ульянченко.

Вона назвала несподіванкою сьогоднішнє повідомлення на сайті Міністерства внутрішніх справ про оголошення її у розшук.

«Мені подзвонили знайомі, коли я вранці їхала на роботу. Я вважаю цю інформацію провокацією, і не лише проти мене», – сказала Ульянченко і додала, що зараз справою займаються адвокати.

Сьогодні на сайті Міністерства внутрішніх справ України у розділі «Особи, які переховуються від органів прокуратури» з’явилося повідомлення про те, що Служба безпеки України оголосила в розшук колишню очільницю Київської обласної державної адміністрації Віру Ульянченко.

Ульянченко підозрюють за статтею «привласнення, розтрата або заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем».

За даними на сайті МВС, Ульянченко зникла 30 червня цього року.

Генеральна прокуратура 1 липня оголосила про підозру екс-президентові Віктору Януковичу, а також ще низці чиновників, зокрема і Вірі Ульянченко, яка була головою ОДА Київщини з 2006 до 2009 року, в незаконному привласненні земельної ділянки у Сухолуччі.

Віра Ульянченко в 2009–2010 роках за президентства Віктора Ющенка очолювала Секретаріат президента.

XS
SM
MD
LG