Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині знову підірвалися мирні мешканці – МВС


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

У Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що протягом дня ще троє цивільних мешканців підірвалися в Донецькій області на вибухових пристроях біля лінії протистояння на сході України.

Усі три випадки сталися недалеко від Волновахи, всі троє поранених шпиталізовані, повідомила прес-служба ГУМВС у Донецькій області.

В одному з цих випадків дві жінки, 1950 та 1966 років народження, які рухалися з Донецька до Волновахи, незважаючи на пересторогу міліції про небезпеку сходити з траси в зоні поблизу лінії зіткнення, відійшли до посадки та натрапили на вибуховий пристрій біля села Березового Мар’їнського району. Внаслідок вибуху вони зазнали осколкових поранень переважно поперекової області та кінцівок і доставлені до лікарні міста Волновахи.

В іншому випадку мешканець міста Докучаєвська, 1955 року народження, який вирішив пішки піти в бік Маріуполя, майже в тому ж місці, на узбіччі дороги між окупованою Оленівкою та селом Березовим Мар’їнського району, натрапив на вибуховий пристрій. Його шпиталізували до лікарні міста Волновахи з осколковими пораненнями кінцівок.

За даними Донецької і Луганської обласних військово-цивільних адміністрацій, останнім часом у регіоні військові і цивільні жителі підриваються на вибухових пристроях.

Правоохоронці нагадують, що на узбіччі доріг, у полі чи посадці в зоні розмежування поблизу окупованої території можуть бути розтяжки та інші вибухонебезпечні предмети. Там не можна сходити з траси та пересуватися ґрунтовими дорогами через ризик для життя та здоров’я.

XS
SM
MD
LG