Доступність посилання

ТОП новини
Події

Пряма трансляція з судового засідання у справі Ігоря Мосійчука


Генеральна прокуратура України повідомила, що народного депутата Ігоря Мосійчука підозрюють у вчиненні правопорушень, передбачених п’ятьма статтями Кримінального кодексу.

За цим повідомленням, ідеться про: прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою; хуліганство; погрозу або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов’язок; втручання в діяльність судових органів; погрозу або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного.

Сам Мосійчук, уже затриманий за згодою Верховної Ради, написав у фейсбуці, що, крім підозри у справі про начебто отримання ним неправомірної вигоди, про яку говорив у парламенті генеральний прокурор Віктор Шокін, показавши відеозапис, як виглядає, отримання депутатом хабара, йому також висувають звинувачення, за його словами, у справах про «протидію ментам і судам у справі визволення мною політв’язнів».

Раніше в четвер, 17 вересня, правоохоронці затримали Ігоря Мосійчука просто у приміщенні Верховної Ради після того, як парламент дав згодуна притягнення його до кримінальної відповідальності, затримання й арешт.

XS
SM
MD
LG