Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики «ДНР» повідомляють про початок відведення артилерії калібром до 100 міліметрів


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

В угрупованні «ДНР» повідомляють про початок відведення артилерії калібром до 100 міліметрів від лінії розмежування сторін конфлікту на Донбасі. Такі слова представника донецьких бойовиків Руслана Якубова 28 жовтня подає просепаратистське «Донецкое агентство новостей».

«Ми приступили до відведення артилерії. Відстань від нинішнього місця дислокації озброєння до лінії зіткнення становить 11 кілометрів 700 метрів, зараз ми відведемо озброєння ще далі в район Іловайська», – сказав Якубов.

За твердженням сепаратистів, за цим процесом стежать представники Спільного центру з контролю й координації режиму припинення вогню та співробітники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Зранку 28 жовтня про відведення на Донеччині артилерії калібром до 100 міліметрів повідомили у прес-центрі штабу антитерористичної операції на Донбасі.

Останніми тижнями в зоні АТО фіксувалось відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Це було пов’язано зокрема із тим, що сторони конфлікту під наглядом представників ОБСЄ почали відводити малокаліберну зброю від лінії зіткнення.

XS
SM
MD
LG