Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську мітингують під гаслами «Свободу Корбану»


У Дніпропетровську мітингують під гаслами «Свободу Корбану» (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:48 0:00

У Дніпропетровську мітингують під гаслами «Свободу Корбану»

У Дніпропетровську, під будівлею облдержадміністрації, 31 жовтня ввечері відбувається мітинг активістів партії «Укроп» та її прихильників.

В акції беруть участь кількасот людей, у руках вони тримають плакати з написами «Свободу Корбану!», «Не здамо Дніпро!» тощо. Присутні на мітингу мають українська прапори ти символіку партії, серед них чимало людей у камуфляжі.

За словами учасників акції, що прийшли підтримати одного з керівників «Укропу» Геннадія Корбана – через його затримання.

Акція відбувається мирно. Деякі мешканці міста навіть привели дітей.

Виступаючи перед присутніми, один із керівників партії «Укроп», народний депутат України Борис Філатов зазначив, що наразі оголошена «загальна мобілізація» партії й закликав стежити за повідомленнями в соцмережах. Водночас його однопартієць Андрій Денисенко заявив, що акція протесту, розпочата під ОДА, продовжиться у Києві.

«Ми обов’язково підемо на Київ», – сказав він.

Наскільки довго активісти збираються залишатися під адмінбудівлею ОДА, поки невідомо. На площу підвезли машину з гарячою їжею, охочим роздають порції.

У суботу СБУ та ГПУ підтвердили арешт лідера політичної партії «Укроп» Геннадія Корбана і заявили, що підозрюють його в створенні злочинного угруповання.

У партії «Укроп» заявляють про політичні репресії, у партії «Батьківщина» вказали, що арешт Корбана викликає «багато запитань, що наразі залишаються без відповіді».

XS
SM
MD
LG