Доступність посилання

ТОП новини

Регіональну стипендію Радіо Свобода виграла Ольга Комарова


Ольга Комарова
Ольга Комарова

У конкурсі на стипендіальну програму Радіо Свобода Regional Reporting Fellowship знову перемагає журналіст з Одеського регіону. Ольга Комарова, журналістка з міста Южного, стала переможницею в конкурсі і, за умовами стипендії, наступні вісім місяців буде працювати у київському бюро Радіо Свобода.

Останні декілька років журналістка працювала у місцевому інтернет-виданні «Rе:пост», яке заснувала разом із колегами. Сайт був створений зі власної ініціативи журналістів як незалежне медіа і набув широкої популярності в місті й регіоні.

До цього журналістка працювала на місцевому комунальному телебаченні. Також Ольга Комарова брала участь у багатьох інформаційних медіа-проектах, програмах з обміну досвідом і вивчення європейського досвіду проведення реформ у країні.

Серед останніх подій, які Ольга Комарова висвітлювала в Южному, – обшуки у будівлі міськради, які проводили працівники прокуратури.

Стипендія дає переможцеві можливість розробляти текстові і мультимедійні матеріали, вона допоможе учаснику поглибити журналістські знання, розвинути навички і познайомитися з принципами функціонування незалежних ЗМІ. Стипендія також передбачає стажування у штаб-квартирі Радіо Свобода у Празі.

Конкурс на стипендію Regional Reporting Fellowship program оголошується другий рік поспіль. Ця ініціатива Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода спрямована на підтримку незалежних ЗМІ в Україні, Вірменії, Білорусі й Молдові.

Минулого року стипендіатом став одеський журналіст Михайло Штекель.

XS
SM
MD
LG