Доступність посилання

ТОП новини

Розвідка АТО виявила сховані бойовиками танки у Донецьку та біля Мар’їнки


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У прес-центрі штабу АТО повідомили, що військова розвідка українських сил помітила у двох місцях сховані бойовиками танки. Про це йдеться на сторінці прес-центру у Facebook.

«В той час, як українські військові продовжують неухильно дотримуватися Мінських домовленостей, терористи в односторонньому порядку щодня їх порушують. В районі шахти Калініна, що у Донецьку, нашою розвідкою виявлено колону з 20 танків та 4 танки терористи невдало намагалися замаскувати поблизу своїх позицій в районі Мар’їнки», – йдеться в повідомленні.

У штабі АТО також зазначили, що виявлення фактів використання бойовиками заборонених Мінськими домовленостями 82-міліметрових мінометів неподалік Маріуполя.

Сепаратисти угруповання «ДНР» напередодні повідомляли на своїх сайтах, що їхня розвідка виявила 10 одиниць важкої артилерії українських військових поблизу лінії зіткнення.

Луганські сепаратисти заявляли, що зафіксували, як у неділю українська сторона звозила в районі Щастя БТРи та автомобілі з озброєнням.

6 листопада в Берліні міністри закордонних справ України, Росії, Німеччини та Франції дійшли згоди щодо завершення відведення важкого озброєння з лінії зіткнення на Донбасі. Останніми днями з’явилися повідомлення від обох сторін конфлікту про виявлення зброї, яка мала бути відведена, у не передбачених для цього місцях.

XS
SM
MD
LG