Доступність посилання

ТОП новини

У Росії спростовують інформацію, що Катерина Тихонова – дочка Путіна


Катерина Тихонова і Кирило Шамалов
Катерина Тихонова і Кирило Шамалов

Речник президента Росії Дмитро Песков і голова «Газпромбанку» Андрій Акімов спростовують інформацію, опубліковану у вівторок агентством Reuters, у якій Катерину Тихонову називають молодшою дочкою російського президента Володимира Путіна. У розслідуванні Reuters також йдеться, що Тихонова та її чоловік Кирило Шамалов володіють активами на суму близько двох мільярдів доларів.

У вівторок,10 листопада, виступаючи перед журналістами у Кремлі, Песков заявив, що може спростувати інформацію про те, що Катерина Тихонова є дочкою Путіна, посилаючись на вже опубліковане спростування Акімова. Дмитро Песков також зазначив, що не має інформації про те, хто саме є дочками Путіна.

Раніше у ЗМІ вже з’являлися повідомлення, що молодша дочка Путіна Катерина взяла прізвище Тихонова і очолює науковий кластер на базі Московського державного університету – компанію «Іннопрактика», проте ніяких офіційних підтверджень цих даних немає.

Офіційно відомо тільки, що у Путіна є дві дочки – Марія 30 років і Катерина 29 років. В інтерв’ю ТАСС торік сам президент розповів, що його дочки живуть у Москві і він з ними зустрічається приблизно раз на два тижні.

XS
SM
MD
LG