Доступність посилання

ТОП новини

Штаб ДУК «Правий сектор» просить Яроша очолити корпус


Дмитро Ярош
Дмитро Ярош

Штаб Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» (ДУК ПС) просить екс-голову партії «Правий сектор» Дмитра Яроша очолити ДУК.

«Штаб Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» висловлює незгоду з Вашою заявою про складення повноважень. За оцінкою оперативної ситуації в середині ПС, Ваш відхід від справ може нанести Руху взагалі і ДУКу зокрема непоправної шкоди», – йдеться в заяві штабу.

«Вважаємо за доцільне запропонувати вам особисто очолити Добровольчий український корпус. Готові виконувати Ваші накази як по фронту, так і по внутрішній розбудові ДУК», – наголошують у штабі.

11 листопада позафракційний народний депутат і лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош оголосив про складання повноважень провідника руху. Він заявив, що не може бути «весільним генералом» у «Правому секторі», тому змушений відповісти відмовою на пропозицію очолити запропонований конференцією провід». Згодом у «Правому секторі» зауважили, що заяві Дмитра Яроша про складання повноважень провідника руху передувало «неприйняття революційної стратегії».

На цю ж тему:

12.11.2015
Ситуація у «Правому секторі»: батальйони – за Яроша, а провід – проти Порошенка

Різні підрозділи «Правого сектору» по-різному оцінюють рішення лідера цього руху Дмитра Яроша скласти повноваження далі
11.11.2015
«Правий сектор» – без Яроша: що провідник не поділив із Проводом?

Лідер і засновник «Правого сектору» Дмитро Ярош написав у соцмережах, що відмовляється від керівництва організацією, не бажаючи бути «весільним генералом» далі

11.11.2015
«Правий сектор»: заяві Яроша передувало «неприйняття революційної стратегії»
далі

XS
SM
MD
LG