Доступність посилання

ТОП новини

Кандидат Борислав Береза проголосував на виборах мера Києва


Кандидат у мери Києва Береза проголосував у нічному клубі (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:17 0:00

Кандидат у мери Києва Береза проголосував у нічному клубі (відео)

Кандидат в мери Києва Борислав Береза проголосував на виборчій дільниці, яка розташована в столичному розважальному закладі, що в парку Перемоги. Спілкуючись з журналістами після голосування, Береза висловив розчарування низькою явкою виборців.

«Мене засмучує, що зараз дуже низька явка. Таке враження, що люди не знають про вибори. З іншої сторони, кияни ігнорують вибори мера. Це можна пояснити багатьма причинами – це і розчарування, і події в Парижі. Я збентежений, що кияни байдуже ставляться до того, хто буде керувати їхнім містом», – сказав Береза.

Він заявив, що в разі перемоги над своїм суперником на виборах Віталієм Кличком, проведе передусім аудит справ столичної влади.

«У Києві наступив дефолт. Для того, щоб чітко розуміти, чим володіє Київ, які гроші дійсно є, треба провести аудит», – прокоментував Береза.

Станом на 14:00 у Києві середня явка виборців становила 15,83%.

У другому турі виборів міського голови Києва змагаються чинний міський керівник столиці Віталій Кличко, якого підтримала пропрезидентська сила «Блок Петра Порошенка «Солідарність» (за даними ЦВК, в першому турі він набрав 40,57% голосів), і позафракційний народний депутат Борислав Береза (у першому турі він отримав 8,8%).

XS
SM
MD
LG