Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко нагородив режисера фільму про Євромайдан «Зима у вогні» Євгена Афінеєвського


Ця велика сім’я Майдану... Я такого ніде не бачив – режисер «Winter on Fire»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:05:27 0:00

Євген Афінеєвський у студії Радіо Свобода

Президент України Петро Порошенко нагородив режисера документального фільму «Зима у вогні» Євгена Афінеєвського Хрестом Івана Мазепи. Нагороду глава держави вручив режисеру перед презентаційним показом стрічки, повідомляє офіційний сайт президента.

«Дуже символічно і дуже важливо, що цю нагороду отримує росіянин, який боровся не просто за незалежність України, а за побудову Європи. Від імені українського народу дякую за величезну роботу, яку ви зробили, і щиро сподіваюся, що коли-небудь фільм зможуть побачити і в Росії», – сказав президент, вручаючи відзнаку.

«Ця нагорода належить усім, хто перебуває зараз у цьому залі», – сказав під час нагородження Євген Афінеєвський, маючи на увазі учасників Революції Гідності.

43-річний Євген Афінеєвський – народжений у Росії ізраїльський продюсер, режисер, актор, сценарист. Він є президентом голівудської компанії New Generation Films. 20 листопада про своє сприйняття Революції Гідності і роботу над фільмом «Зима у вогні» Афінеєвський розповів в інтерв’ю Радіо Свобода.

XS
SM
MD
LG