Доступність посилання

ТОП новини

Російська сторона погодилася з припиненням участі у змаганнях з атлетики – IAAF


Російська федерація з атлетики погодилася з повним припиненням участі російських атлетів у всіх змаганнях, повідомляють у Міжнародній асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF).

«Російська федерація з атлетики погодилася з припиненням участі без вимоги слухань, на що мала право», – мовиться у повідомленні IAAF, опублікованому у четвер, 26 листопада.

Російська сторона натомість напрала лист до IAAF.

«Ми у Росії напружено працюємо, щоб змінити багато», – мовиться у листі генерального секретаря Російська федерація з атлетики Михайла Бутова.

Раніше цього місяцяВсесвітнє антидопінгове агентство (WADA) оприлюднило результати розслідування, яке з’ясувало, що російські легкоатлетичні й антидопінгові органи сприяли вживанню спортсменами заборонених допінгових препаратів і покривали таке вживання.

Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій зупинила на невизначений термін членство Всеросійської асоціації легкої атлетики через скандал із уживанням допінгу. Це означає, що російські легкоатлети не зможуть узяти участі в Олімпійських іграх 2016 року у Бразилії, як і в інших легкоатлетичних змаганнях під егідою цієї міжнародної асоціації.

XS
SM
MD
LG