Доступність посилання

ТОП новини

Маріуполь випереджає Красноармійськ за темпом підрахунку голосів – «Опора»


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Громадянська мережа «Опора» повідомляє, що на більшості виборчих дільниць у Маріуполі станом на 6:00 30 листопада вже порахували результати голосування. Про це звітують спостерігачі «Опори» та донецького відділення Комітету виборців України.

Більшість дільничних виборчих комісій уже здали протоколи до тервиборчкомів у чотирьох районах приазовського міста. Ще залишилося прийняти дані 59 із загалом 215 дільничних комісій, уточнення даних у тервиборчкомах вимагають від ще восьми комісій.

Натомість у значно меншому за Маріуполь Красноармійську (там живе 77 тисяч людей) з 37 дільничних комісій прийнято протоколи всього 11, ще дві комісії мають уточнити дані.

Згідно з результатами екзит-полу, проведеного компанією Research & Branding Group, на виборах мера у Маріуполі перемагає самовисуванець Вадим Бойченко, а більшість у міськраді отримує партія «Опозиційний блок».

29 листопада місцеві вибори проходили у Маріуполі та Красноармійську. Через проблеми з бюлетенями у день місцевих виборів 25 жовтня голосування у цих містах Донеччини не відбулося.

XS
SM
MD
LG