Доступність посилання

ТОП новини

Кірш: можлива відставка прем’єра Яценюка не означатиме розпаду коаліції


Олександр Кірш
Олександр Кірш

Можлива відставка прем’єр-міністра Арсенія Яценюка не означає розпаду коаліції, вважає народний депутат від «Народного фронту» Олександр Кірш.

На його думку, нині далеко не всі члени фракції партії «Народний фронт» готові підтримувати прем’єра і вийти з коаліції у разі його відставки.

«Не факт, що Яценюка змінять. Не факт, що після цього розпадеться коаліція, тому що «Народний фронт» великий і різний, так само як і «Блок Петра Порошенка» – великий і різний. Не можуть тут усі відразу за командою піти. Там є різні блоки, течії і так далі. Хтось піде, хтось залишиться, хтось може перейти у «Батьківщину», хтось на наступний день стане частиною БПП. Я не говорив би так явно за увесь «Народний фронт». Це далеко вже не така монолітна маса», – заявив в ефірі Радіо Свобода Олександр Кірш.

Цього тижня прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк повинен відзвітувати перед парламентом за рік роботи свого уряду.

Наприкінці минулого місяця голова Верховної Ради України Володимир Гройсман наголошував, що на даний час немає підстав для відставки уряду і розвалу коаліції.

Раніше Арсеній Яценюк в інтерв’ю журналу «Фокус» не виключав, що «Народний фронт» може вийти з коаліції, якщо Верховна Рада проголосує за його відставку.

XS
SM
MD
LG