Доступність посилання

ТОП новини

Саакашвілі: від своїх слів про прем’єра і голову МВС не відмовляюся


Арсені Аваков, Міхеїл Саакашвілі
Арсені Аваков, Міхеїл Саакашвілі

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявляє, що не відмовляється від своїх обвинувачень на адресу прем’єр-міністра і міністра внутрішніх справ України. Він написав про це на своїй сторінці у Facebook, виклавши відеозапис своєї сварки з головою МВС Арсеном Аваковим на засідання Ради реформ під головуванням президента 14 грудня в Києві.

«Жалкую, що довелося назвати прем’єр-міністра злодієм, але ще більш жалкую, що це правда. Відео, яке мені передали в Адміністрації президента після моїх наполегливих прохань. На ньому чітко видно як прем’єр-міністр обзиває мене «гастролером» і «треплом», а його міністр запропонував забратися з «його країни». Я використав слово «злодії» відносно прем’єр-міністра і міністра внутрішніх справ і від цих слів не відмовляюся. Я люблю Україну, і ми позбавимо нашу країну від злодіїв і шахраїв», – написав Саакашвілі.

Раніше це ж відео, надане Адміністрацією президента, опублікував Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook під назвою «пост нульової толерантності».

«Мені реально шкода, що так вийшло – я реально хотів запитати його про два «делікатних» питаннях, які мені прислали – я навіть не проводив перевірку цих фактів, вважаючи, що Саакашвілі сам з ними в НАБУ розбереться і відповість публічно ... але тут же нарвався на «корупційного міністра, що сидить на схемах» і «злодія», – прокоментував Аваков, відкинувши звинувачення Саакашвілі.

Раніше міністр повідомляв, що виплеснув воду в обличчя голові Одеської облдержадміністрації Міхеїлу Саакашвілі. Аваков і Саакашвілі посварилися на Раді реформ під головуванням президента Петра Порошенка, звинувачуючи одне одного в корумпованості. Порошенко намагався заспокоїти чиновників, а потім закрив засідання.

Президент України пізніше назвав неприпустимими образи у Національній раді реформ.

XS
SM
MD
LG