Доступність посилання

ТОП новини

Під час засідання Дніпровського райсуду Корбан залучив двох нових захисників


Геннадій Корбан
Геннадій Корбан

На засіданні Дніпровського районного суду Києва, де розглядається клопотання Генеральної прокуратури України про зміну запобіжного заходу лідеру партії «Укроп» Геннадію Корбану з домашнього арешту на тримання під вартою, Корбан залучив двох нових захисників.

Перед цим державний захисник, якого призначили Корбану, залишила залу судових засідань, мотивуючи це тим, що їй не дали достатньо часу, щоб ознайомитись з матеріалами справи.

Після цього Корбан залучив двох нових захисників. У засіданні оголосили перерву, щоб адвокати ознайомилися зі справою. Вони вимагають три години для ознайомлення.

Згодом державний захисник Аліна Самарець повернулася в залу судових засідань.

Раніше сьогодні Геннадій Корбан відмовився від захисників, попросивши державного адвоката, щоб дати своїм захисникам відпочити.

26 грудня вранці у Дніпровському районному суді Києва розпочалося засідання з розгляду клопотання Генеральної прокуратури України про зміну запобіжного заходу Геннадію Корбану з домашнього арешту на тримання під вартою. Судове засідання перенесли на 27 грудня. Воно триває досі.

Адвокати Корбана заявляли, що він потребує шпиталізації і нагляду кардіолога через проблеми з серцем.

31 грудня закінчується термін домашнього арешту Корбана.

31 жовтня лідера партії «УКРОП» затримала СБУ, оголосивши йому про підозру за низкою статей Кримінального кодексу, серед яких створення злочинного угруповання. Корбан усі звинувачення відкидає.

XS
SM
MD
LG