Доступність посилання

ТОП новини

ДСНС: у 4 областях України через снігопад обмежили рух автотранспорту 


У Миколаївській, Кіровоградській, Одеській і Дніпропетровській областях через сильні снігопади влада ввела деякі обмеження в русі через недопущення аварійних ситуацій і виникнення заторів, повідомляє в понеділок прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Так, за даними відомства, у Миколаївській області заборонено рух автотранспорту на дорогах загального користування, обмеження руху діє на деяких дорогах Одещини, в Кіровоградській області діють обмеження руху для вантажівок і пасажирського транспорту. А в Дніпропетровській області заборонено рух усіх видів транспорту на дорогах державного значення.

«Протягом доби надано допомогу у звільненні 313 автотранспортним засобам», – повідомили в ДСНС.

На дорогах Миколаївської та Одеської областей діють 10 пересувних мобільних пунктів обігріву. Через складну погоду в Миколаївській області сьогодні і завтра – вихідні дні.

Рятувальники раніше повідомили, що внаслідок несприятливих погодних умов за неділю-понеділок в Україні знеструмлено 138 населених пунктів у п’яти областях.

Гідрометцентр на 18 січня оголосив штормове попередження, яке головним чином стосується, південних, центральних та східних областей. Жителів регіону закликали бути обережними через прогнозовані сильні снігопади, хуртовини, замети й ожеледицю.

XS
SM
MD
LG