Доступність посилання

ТОП новини

«Нафтогаз» знизив ціни на газ для промислових споживачів на 2%


Компанія «Нафтогаз України» знизила ціни на газ для промислових споживачів на 2% з 1 лютого, повідомляє прес-служба компанії.

Компанія опублікувала нові цінові пропозиції на природний газ для промислових споживачів, бюджетних організацій та інших суб’єктів господарювання, в середньому запропоновані ціни для цих категорій споживачів зменшилися на 2%.

У «Нафтогазі» зауважують, що ціни для цих категорій споживачів складають від 7354 до 8366 гривень за тисячу кубічних метрів (з урахуванням тарифів на транспортування магістральними і розподільними трубопроводами та ПДВ), в залежності від умов.

У компанії нагадують, що з 1 жовтня 2015 року скасували державне регулювання цін на газ для всіх категорій споживачів, крім населення та теплокомуненерго (ТКЕ) для потреб населення, відтоді «Нафтогаз» постачає газ промисловим споживачам, бюджетним організаціям та іншим суб’єктам господарювання на ринкових умовах.

Нині ціна газу для ТКЕ для виробництва тепла для населення – 2994 гривень за тисячу кубічних метрів, 3600 гривень за тисячу кубічних метрів – пільгова ціна для населення та 7188 гривень за тисячу кубічних метрів – стандартна ціна для населення.

У березні минулого року Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, своєю постановою підвищила з 1 квітня 2015 року мінімальний тариф на газ для населення в 3,3 раза.

XS
SM
MD
LG