Доступність посилання

ТОП новини

У Києві кількість смертей від ускладнень грипу збільшилася до 19 – СЕС


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

У Києві від початку епідемічного сезону від ускладнень від грипу померли 19 людей, зокрема за останній тиждень 11 людей.

Як повідомляє головне управління Держсанепідслужби в Києві, за добу 25 січня від ускладнень від грипу загинула одна людина, усі померлі – дорослі, з них лабораторно підтверджено грип А у десятьох людей.

«За понеділок, 25 січня 2016 року, зареєстровано 8 398 хворих, що на 15,8% вище за понеділок, 18 січня, попереднього тижня. Підвищення захворюваності відбувається серед дорослих (+2,3 раза)», – йдеться в повідомленні.

Раніше в столичній СЕС повідомляли, що станом на 25 січня з початку епідсезону від ускладнень від грипу померли 18 людей.

У Міністерстві охорони здоров’я заявляють про епідемію грипу в Україні. За даними відомства, на сьогодні в 18 областях епідемічний поріг перевищений, наразі найбільший рівень захворюваності на грип зафіксували у Рівненській області. Не перевищено епідпоріг у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Одеській, Миколаївській і Харківській областях

За даними МОЗ, станом на 26 січня з початку епідемічного сезону 83 людини померли через захворювання грипом. У міністерстві наголошують, що летальні наслідки є причиною пізнього звернення за медичною допомогою.

XS
SM
MD
LG