Доступність посилання

ТОП новини

Унаслідок вибуху біля контрольного пункту «Мар’їнка» загинули 3 людини – уточнені дані


Прокуратура Донецької області уточнює, що внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої мікроавтобуса з пасажирами біля контрольного пункту «Мар’їнка» загинули троє людей.

«Інформація щодо четвертого загиблого не підтвердилась. Остаточно відомо, що під час вибуху загинули 2 людини – водій мікроавтобусу та жінка. Ще один чоловік – мешканець Макіївки отримав тяжкі поранення. Його було доставлено до Курахівської міської лікарні, але від отриманих травм він також помер», – зазначають у відомстві.

Раніше у прокуратурі повідомили про чотирьох загиблих внаслідок підриву.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство» за фактом підриву мікроавтобуса.

За даними прокуратури, 10 лютого близько 8:00 біля КПП «Новомихайлівка», що в Мар’їнському районі Донецької області, на невідомому вибуховому пристрої підірвався автобус з пасажирами. Встановлено, що мікроавтобус «Volkswagen» їхав з Донецька до Мар’їнки, під час проходження пропускного пункту, водій, намагаючись об’їхати чергу, з’їхав з основної дороги на узбіччя і підірвався на вибуховому пристрої.

У прес-центрі штабу АТО уточнили, що мікроавтобус був на тимчасово окупованих територіях Донбасу, на відстані близько 600 метрів від контрольного пункту «Мар’їнка».

XS
SM
MD
LG