Доступність посилання

ТОП новини

Кононенко має скласти повноваження депутата (огляд преси)


Ігоря Кононенка вважають «сірим кардиналом» не лише фракції «Блоку Порошенка»

Нинішня ситуація в Україні засвідчує, що політики не роблять висновки з історії, переконує газета «День». Видання нагадує часи УНР-ЗУНР і зазначає, що одвічна проблема українців в тому, що вони здатні на героїчні кроки, але при цьому не спроможні на системне державотворення. І це торкається не лише періоду УНР, а і великої частини історії України. Головна ж проблема нинішнього керівництва держави в тому, що воно бачить у владі засіб власного збагачення, переконує експерт газети.

Скандал навколо одіозної фігури народного депутата Ігоря Кононенка, якого вважають «сірим кардиналом» не лише фракції «Блоку Петра Порошенка», а й усієї парламентської коаліції, сягнув критичної межі, констатує газета «Україна молода». Днями частина депутатів «БПП» виступила із заявою, в якій згадали і про Кононенка, який має скласти повноваження народного депутата, щоб збільшити довіру до пропрезидентської фракції. Адже, як зазначає видання, «брати те, що погано лежить» Кононенко мав звичку ще десять років тому. Конкретніше газета розповідає у рубриці «Скандал».

У цьому році отримати держпослуги, не виходячи з дому, українцям стане ще легше: в Мін'юсті хочуть спростити ідентифікацію співвітчизників на сайтах послуг із банківських карток і за допомогою мобільного телефону. Вже скоро українці зможуть замовити довідки з мобільного, а голосувати на виборах, не виходячи з дому – через три роки. Про це розповідає газета «Сегодня» у статті «Йдемо в онлайн».

Сьогодні світ відзначає День спонтанного прояву доброти. Як зробити гарну справу без особливих витрат часу та грошей? Газета «День» пропонує огляд невеликих благодійних проектів, до яких кожен без проблем може долучитися просто зараз. Більше того, вони створені ентузіастами і, можливо, надихнуть когось на свою акцію чи ініціативу.

  • Зображення 16x9

    Ірина Біла

    На Радіо Свобода працюю з кінця 1990-х. Закінчила Київський університет культури і мистецтв – інформаційна, бібліотечна та архівна справа.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG