Доступність посилання

ТОП новини

Ляшко показав листа на ім’я Гройсмана про вихід його фракції з коаліції


Олег Ляшко
Олег Ляшко

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко продемонстрував листа на ім’я голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана щодо виходу його фракції з коаліції.

«Наші колеги розповідають про те, що нібито ми не вийшли з коаліції. Будь ласка, от лист від 2 вересня на ім’я голови Верховної Ради Володимира Гройсмана про одностайну ухвалу фракції РП про вихід з коаліції...», – сказав Ляшко, продемонструвавши документ.

За його словами, цей лист 2 вересня був зареєстрований секретаріатом голови парламенту. Також він продемонстрував витяг із протоколу засідання фракції, на якому депутати вирішили вийти із коаліції.

Фракція Радикальної партії вийшла з коаліції ще у вересні минулого року.

Ляшко і не виходив з коаліції, тому коаліція існує – Бурбак (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:25 0:00

18 лютого народний депутат України від «Народного фронту» Вікторія Сюмар в ефірі Радіо Свобода заявила, що, попри вихід фракції партії «Самопоміч», коаліція продовжує існувати. За її словами, Радикальна партія так і не викликала своїх підписів з-під коаліційної угоди.

18 і 19 лютого спікер парламенту Володимир Гройсман оголосив про вихід із коаліції фракцій «Батьківщина» і «Самопоміч».

Без «Батьківщини», «Самопомочі» і Радикальної партії коаліція не набирає 226 голосів, необхідних для ухвалення рішення в парламенті.

XS
SM
MD
LG