Доступність посилання

ТОП новини

Під Мар’їнкою загинули 9 російських військових – українська розвідка


(ілюстарційне фото)
(ілюстарційне фото)

Українська розвідка повідомляє про загибель 9 російських солдатів та поранення ще 8 біля Мар’їнки Донецької області.

«Підтверджено втрати російських окупантів у районі Мар’їнки. 19 лютого тіла загиблих громадян Росії приховано вивезено з Донецька до Росії», – мовиться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.

«З огляду на постійні втрати особового складу та значні ускладнення у проведенні мобілізації, з території Росії на окуповані території Донбасу щоденно прибувають військовослужбовці Збройних сил Російської Федерації для поповнення з’єднань та частин 1 і 2 АК. 19 лютого до Алчевська прибула чергова команда з понад 100 російських військовослужбовців рядового та сержантського складу», – зазначили у ГУР.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України також заявили, що за дев’ять місяців, від січня до вересня 2015 року, на Донбасі загинули 627 російських військових, понад дві тисячі були поранені.

Україна і Захід звинувачують Росію у підтримці проросійських сепаратистів на Донбасі. Москва ці звинувачення відкидає, заявляючи, що на Донбасі немає російських військових, а є тільки «добровольці».

На цю ж тему:

20.02.2016
Під Мар’їнкою загинули 9 російських військових – українська розвідка
далі

14.02.2016
Нічний обстріл під Мар'їнкою (відео)

Вранці 13 лютого з боку Донецька були обстріляні позиції Військових сил України біля КПВВ «Мар'їнка», що на Донеччині. Вже ввечері 13 лютого на позиціях у самого міста стався тривалий бій із застосуванням важкої зброї далі
XS
SM
MD
LG