Доступність посилання

ТОП новини

Пенсію Азарову нараховувати не будуть – Мінсоцполітики України


Микола Азаров
Микола Азаров

Міністр соціальної політики України Павло Розенко повідомив, що пенсію для колишнього прем'єр-міністра України Миколи Азарова нараховувати не будуть. Про це він написав у четвер на своїй сторінці у Twitter.

«Пенсія Азарову не нараховується і нараховуватися не буде, не виплачувалася і виплачуватися не буде. Суд лише відновив йому рахунок в банку», – написав Розенко.

Напередодні джерела видання «Українська правда» повідомили, що Апеляційний суд міста Києва виніс рішення про розблокування пенсійного рахунку екс-прем'єра Миколи Азарова.

У грудні минулого року Печерський районний суд Києва заарештував пенсії на поточних рахунках в Державному Ощадному банку колишнього президента Віктора Януковича і екс-прем'єр-міністра Миколи Азарова. В Януковича пенсія становила понад 16 тисяч гривень, у Азарова – більш ніж 17 тисяч гривень.

Віктор Янукович і Микола Азаров утекли з України в 2014 році після масових розстрілів учасників протестів на майдані Незалежності в Києві. Відтоді вони переховуються на території Росії.

XS
SM
MD
LG