Доступність посилання

ТОП новини

МВС: екс-керівника Держінвестпроекту Каськіва оголосили в розшук


Владислав Каськів
Владислав Каськів

Колишнього голову Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва оголосили у розшук, повідомляє міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

За його словами, Каськіву повідомили про підозру у розкраданні державних коштів, його майно заарештоване.

«Департаментом захисту економіки, спільно з Генпрокуратурою розслідуваний і доведений для розгляду в суді один з багатьох протиправних епізодів діяльності екс-глави Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами часів Януковича Владислава Каськіва. Йдеться про розкрадання державних коштів в 2012-2013 роках – 7 500 000 гривень за укладеним Каськівим договором про надання рекламних послуг з ТОВ «Глорія», як виявилося фіктивних», – написав Аваков у Facebook.

За словами міністра, Каськів переховується за кордоном.

«У розслідуванні є ще кілька епізодів на значно більші суми розкрадань державних коштів», – додав Аваков.

Каськів цю заяву поки що не коментував.

У травні минулого року у МВС повідомили, що проводять досудове розслідування за фактом діяльності службових осіб Держінвестпроекту. За наведеними тоді даними, «службові особи Держінвестпроекту, змовившись зі службовими особами» державних і приватних підприємств «у 2012-2013 роках заволоділи сумою близько 2 мільярдів гривень, які належали державі».

XS
SM
MD
LG